Autentificare

logare prin facebook logare prin twitter

Inregistrare

Link-ul de confirmare

Nu a venit link-ul de confirmare ?

Recuperare parola?

Ţi-ai uitat parola ? Nici o problema !

În curand

Vouch.ro iţi va aduce cele mai bune oferte.

Wishlist

În curand ...

Termeni si conditii

de utilizare ale site-ului www.vouch.ro

1. Conditii generale

Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile de utilizare ale acestui website si sa acceptati ca prin accesarea si utilizarea acestuia de catre dumneavoastra, fără limitări sau calificări, luaţi termenii si conditiile noastre la cunoştinţă fara obiectiuni si ca acestia reprezinta intreaga intelegere dintre parti si trebuie citit in conexiune cu Politica de confidentialitate care impreuna sunt denumite in continuare "Acordurile Vouch".
Acordurile Vouch descriu Termenii si Conditiile in care se poate folosi si/sau accesa site-ul Vouch.ro si orice alte produse, materiale software si/sau servicii associate cu aceasta pagina web (denumite in continuare "Site-ul"/”Vouch.ro”).

In situatia in care nu sunteti de acord cu Acordurile vouch, va rugam sa incetati sa accesati sau sa folositi Vouch.ro. Altfel, orice acces al site-ului va fi considerat, de acum incolo, o acceptare a Acordurilor Vouch.
"Benga Paul - Ionel INTREPRINDERE INDIVIDUALA", denumit generic in cele ce urmeaza "Vouch.ro"/"Prestator"/"Autor", isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza oricand continutul acestui website, precum si Politica de Confidentialitate si Termenii de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila, asa ca va rugam sa vizitati aceste doua pagini web periodic pentru a observa daca am facut vreo modificare.

Redactat in concordanta cu prevederile Legii nr. 677 din 2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, Vouch.ro este inscris in Registrul Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu numarul 31473.

Prin inregistrare/crearea unui cont pe site-ul Vouch.ro, Utilizatorul declara pe propria raspundere ca indeplineste toate conditiile enuntate si accepta Termenii si Conditiile generale. Utilizatorul foloseşte site-ul pe riscul propriu, Vouch.ro fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizării informaţiilor de pe site.

2. Definitii:

2.1 Voucher: reprezinta reducerea oferita Utilizatorului, evidentiata printr-un document justificativ electronic si/sau in forma fizica, care contine codul promotional de verificare si termenii promotiei sau confirmarea de catre Utilizator a datelor de livrare in cazul promovarii produselor cu livrare la domiciliu.
2.2 Oferta/Promotia:Oferirea spre vanzare a unui anumit produs sau serviciu determinat si individualizat, cu un pret promotional pus la dispozitie de Partener pentru a fi promovat si vandut prin intermediul site-ului, prin caracteristicile sale, in limita stocului disponibil, careia i se aplica termenii voucherului.
2.3 Cumparator/Utilizator:orice persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care lanseaza o comanda pe site. Plasarea comenzii si accesul la continutul site-ului este conditionata de crearea si utilizarea unui cont pe site-ul Vouch.ro .
2.4 Cont:ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur Utilizator accesul la zone restrictionate ale site-ului Vouch.ro, prin care se face accesul la “Continutul Site-ului”.
2.5 Partener VOUCH:persoana juridica, titular al produselor/seviciilor ofertate pe site-ul Vouch.ro, altele decat cele apartinand direct Vouch.ro .
2.6 Newsletter/Alerta pe mail:mijlocul de informare periodic, transmis de Vouch.ro doar clientilor sai, avand acordul acestora in prealabil, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor in desfasurare.
2.7 Alerte SMS/Mesaje pe mobil:mijlocul de informare periodic, transmis de Vouch.ro doar clientilor sai, avand acordul acestora in prealabil, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor in desfasurare. Alertele SMS cat si alertele pe mail pot fi activate sau dezactivate la discretia utilizatorului.
2.8 Accesul la promotii si achizitionarea de produse: este permis oricarui Utilizator care poseda sau isi creeaza un cont pe site-ul www.vouch.ro .


3 Momentul incheierii contractului si ziua comenzii:
Ziua comenzii este ziua calendaristica, cu intervalul orar de la ora 00:00 pana la ora 23.59, in care un utilizator a plasat o comanda.
Momentul incheierii contractului: momentul încheierii contractului la distanţă îl constituie momentul primirii cuponului in sectiunea “Cupoanele mele” sau pe adresa de e-mail de către un utilizator.
Vouch.ro isi rezerva dreptul de a sterge contul oricarui Utilizator si/sau de a limita accesul acestuia la serviciile Vouch.ro, justificat, in cazul in care considera ca accesul Utilizatorului pe site si/sau existent contului ar putea prejudicia in vreun fel societatea.


4. Incheierea contractului la distanta
 4.1 Confirmarea comenzii de catre Vouch.ro, se realizeaza prin afisarea voucherului in sectiunea “Voucherele mele” de pe site si transmiterea voucherului prin posta electronica (e-mail).
La momentul primirii cuponului/voucherului se considera intrunirea acordului de vointa si incheierea valida a Contractului la Distanta, in conformitate cu prevederile O.G. 130/2000, modificata.
 4.2 Timpul necesar livrarii comenzii la adresa indicata de Utilizator/Client nu constituie o obligatie contractuala asumata de Vouch.ro, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.
 4.3 Comercializarea voucherelor de catre Utilizator/Cumparator, implicit a produselor si/sau serviciilor care fac obiectul acestora, este interzisa. Nerespectarea termenului anterior indreptateste Vouch.ro sa anuleze voucherul si sa solicite daune.

5. Achizitionarea si returnarea unui cupon de reducere(voucher) pe site-ul Vouch.ro
5.1 Achizitionarea/dobandirea voucherelor:

Comanda online
Utilizatorul si/sau Clientul poate efectua comenzi de produse / servicii comercializate exclusiv pe site.
Utilizatorul si/sau Clientul declara/consimte ca toate datele sale furnizate, sunt complete si adevarate la data plasarii comenzii, denumita in continuare "Comanda emisa". Responsabilitatea pentru furnizarea tuturor datelor necesare facturarii si livrarii revine Clientului/Utilizatorului.
Dupa ce se citesc cu atentie specificatiile produsului sau al serviciului, se acceseaza butonul “COMANDA”,apoi se alege numarul de bucati dorit, modalitatea de plata si se completeaza cu atentie toate campurile obligatorii referitoare la conditiile de livrare, iar comanda va fi preluata de catre echipa Vouch.
Daca plata se face prin card bancar, aceasta va fi confirmata in momentul in care se va emite cuponul. Pana in acel moment contravaloarea comenzii va fi blocata pe contul Utilizatorului si/sau Cumparatorului.
Pentru platile online, Vouch.ro nu este responsabila pentru orice alt cost suplimentar suportat de client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON.
Imediat dupa inregistrarea cu success a platii, echipa Vouch va comunica Utilizatorului voucherul prin e-mail.
Utilizatorul va trebui sa printeze voucherul care contine codul unic de identificare si il va prezenta pentru obtinerea serviciului/produsului comandat.

Vouch.ro isi rezerva dreptul de a denunta unilateral comanda efectuata de Utilizator/Cumparator, dupa notificarea acestuia in prealabil, fara a exista nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda daune-interese, in situatia :
1. respingerii de catre banca emitenta a cardului sau a tranzactiei, in cazul de platii online;
2. invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri, in cazul platii online;
3. datele furnizate de catre Utilizator/Cumparator, pe site sunt incomplete sau incorecte;
4. comportamentul Utilizatorului/Cumparatorului produce daune de orice natura de partea Vouch.ro si/sau partenerilor acestuia;
5. pentru alte motive intemeiate, care sa justifice aceasta masura.

 Vouch.ro nu isi asuma raspunderea pentru calitatea produselor dobandite de la Partener sau a serviciilor solicitate si de asemenea nu isi asuma raspunderea pentru nelivrarea sau livrarea incompleta a produselor comandate si neprestarea sau prestarea defectuoasa/incorecta a serviciilor afisate pe site.

5.2 Conditii pentru cererea de returnare/rambursare a pretului voucherului:
-Puteti solicita returnarea sumei achitate si anularea voucherului indiferent de motiv, in maxim 10 zile calendaristice din momentul achizitiei, cu conditia ca promotia achizitionata de dumneavoastra sa fie inca valabila. Solicitarea o puteti comunica la numarul de telefon afisat pe pagina de contact sau in scris la adresa contact@vouch.ro .
-Vouch.ro are dreptul de a investiga cererea dumneavoastra de returnare iar daca serviciul sau produsul furnizat in schimbul voucherului presupune mai multe sedinte/produse/servicii atunci returnarea nu se accepta daca ati folosit deja un/o sedinta/produs/serviciu.
-De asemenea, Vouch.ro isi rezerva dreptul de a refuza cererea dvs. de rambursare/returnare daca aceasta a fost facuta dupa perioada de expirare a prmotiei/valabilitate a voucherului.

Utilizatorul are dreptul sa notifice telefonic sau in scris ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile calendaristice de la primirea produsului sau in cazul prestarilor de servicii, urmand sa primeasca in termen de 30 de zile de la denuntarea unilaterala in scris, pretul contractului. Denuntarea se realizaeaza printr-un e-mail trimis pe adresa contact@vouch.ro sau la numarul de telefon afisat in pagina de Contact.

Termenul de 10 zile pentru exercitarea acestui drept incepe:
1)Pentru produse, din ziua lucratoare urmatoarei datei de primite de catre utilizator;
2)Pentru servicii, din ziua lucratoare urmatoare datei de primire a voucherului.
In cazul in care Cumparatorul nu doreste sa renunte la cumpararea produsului/serviciului si doreste o inlocuire cu un produs/serviciu de acelasi gen, este obligatoriu sa existe o interdependenta valorica intre acesta si noul produs/serviciu solicitat si sa fie acceptata de catre Partener, altfel, Cumparatorul/Utilizatorul va trimite o cerere de returnare/rambursare a voucherului la adresa de mail contact@vouch.ro.

Toate produsele si/sau serviciile ofertate pe acest site pot apartine societatilor partenere Vouch.ro, Vouch.ro fiind metoda de promovare a ofertelor sau pot fi comercializate direct de catre Vouch.ro, acestea din urma putand fi recunoscute prin indicarea VOUCH in sectiunea informativa din cadrul unei oferte.

6. Ofertele promovate pe site-ul Vouch.ro:
1.Ofertele promovate de Vouch.ro oferite de catre Parteneri, situatie in care Comerciantul/Prestatorul, partener al Vouch.ro isi asuma intreaga responsabilitate cu privire la conformitatea acestor produse/servicii, iar orice reclamatie ulterioara trebuie adresata direct acestor parteneri. Vouch.ro nu datoreaza prestarea serviciilor sau livrarea produselor, astfel incat orice factura pentru produsul sau serviciul comandat va fi emisa doar de catre Partener si nu de catre Vouch.ro. De asemenea, certificatele de garantie pentru produsele/serviciile grantate vor fi eliberate numai de catre Partener si nu de catre Vouch.ro.

Produsele a caror specificatii nu sunt conforme celor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna numai partenerului ofertant, specificand natura lipsei. Costul transportului produselor revine Utilizatorului/Cumparatorului/Consumatorului, in cazul in care in oferta postata pe site nu este specificat altfel.

In cazul produselor cu plata ramburs, daca Utilizatorul/Cumparatorul refuza sa plateasca produsul, costul aferent returnarii produsului revine Partenerului ofertant. Indiferent de situatie, Vouch.ro nu va fi obligat sa suporte orice cheltuiala rezultata din transportul produselor comandate pe site.

Serviciul mentionat in oferta este prestat de partenerul respectiv fata de Utilizator/Cumparator, in nume propriu, motiv pentru care Vouch.ro nu raspunde fata de Utilizator/Cumparator pentru incalcarea obligatiilor de catre Partener in prestarea serviciului si nu raspunde pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu produsul/serviciul ofertat pe site-ul Vocuh.ro.

2.Oferte directe ale Vouch.ro unde Comerciantul/Prestatorul este chiar societatea Vouch, situatie in care ne asumam intreaga responsabilitate asupra conformitatii produselor si a serviciilor, iar orice potentiala reclamatie ne va fi adresata direct.

7. Comercializarea produselor si serviciilor direct de catre Vouch.ro
7.1. Livrarea produselor
Se asigura expedierea contra cost la domiciliul/sediul Utilizatorului/Cumparatorului. Taxele si cheltuielile de expeditie/transport vor fi suportate de cumparator, cu excpetia cazurilor in care este specificat altfel in oferta. Utilizatorul/Cumparatorul va fi informat cu privire la contravaloarea taxelor de transport.
Plata transportului se va face prin transfer bancar sau ramburs la primirea coletului.

Vouch.ro va include in coletul expediat catre Client toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor/serviciilor de catre Utilizator/Client.

7.2. Calitate si garantii
Fiecare produs comercializat beneficiaza de termenul de garantie mentionat in certificatul de garantie al produsului. Acest termen va fi mentionat in fisa produsului la timpul vanzarii sale exclusive pe site-ul vouch.ro. Termenul de garantie este cel oferit de catre producatorii produselor comercializate si nu se poate solicita extinderea garantiei, decat in conditiile legii.

In conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003, Utilizatorul/Cumparatorul poate solicita in cazul, lipsei conformitatii, repararea, inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia.

Niciunui produs/serviciu disponibil spre achizitionare pe site, nu i se garanteaza disponibilitatea pe stoc.

Conditiile de garantie trebuie sa respecte indicatiile scrise din Certificatul de Garantie eliberat la vanzarea produselor. Garantiile sunt asigurate cu conditia prezentarii in original a Certificatului de Garantie eliberat la cumpararea produselor si o unei copii dupa factura si respectiv prezentarea produsului in ambalajul initial.

7.3. Reclamatii si conditii de returnare
Utilizatorul trebuie sa ia la cunostinta urmatoarele cerinte specifice:
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat (sa aiba ambalajul original si documentele care l-au insotit . Produsul trebuie sa fie in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, cu accesoriile aferente, exact ca in momentul vanzarii si sa nu prezinte sub nici o forma semne de folosire sau uzura. Nu se admit exceptii (de exemplu, ambalaje deteriorate, zgarieturi sau alte defecte fizice).

In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre Utilizator/Cumparator exceptie facand cazul lipsei conformitatii produsului, situatie in care Vouch.ro va suporta contravaloarea transportului.

Se poate folosi orice serviciu de livrare, atata timp cat produsul(ele) este(sunt) livrat(e) direct si la adresa Vouch.ro. Vouch.ro nu ridica coletele trimise prin posta-romana, de la oficiile postale. Decizia de asigurare a coletului pe durata transportului de la client catre Vouch.ro, cade in sarcina Clientului.

Vouch.ro devine raspunzator din momentul in care semneaza de primire a coletului(lor), in sensul confirmarii receptionarii coletului(lor), cantitativ si calitativ.

Vouch.ro se obliga ca in termen de 10 zile de la confirmare primirii coletului(lor) sa efectueze receptia cantitativa si calitativa a continutului acestuia(ora).

In situatia livrarii unui alt produs decat cel comandat, il puteti returna. In aceasta situatie Vouch.ro va suporta toate cheltuielile transport si se va livra produsul cerut, in termen de maxim 30 de zile.

Vouch.ro/Pertenerul poate livra un produs sau un serviciu de o calitate şi la un preţ echivalente cu cele solicitate numai dacă acest lucru a fost acceptat expres de cumparator.

7.4. Utilizatorul nu poate returna produsele/serviciile achizitionate prin intermediul unui Contract, si/sau nu poate pretinde daune-interese/despagubiri, in urmatoarele situatii:
- cand se returneaza un produs care nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate etichetele intacte si documentele care l-au insotit);

- in conformitate cu art. 10 lit.c din O.G. 130/2000 art. 10 lit.c. Vouch.ro/Partenerul isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, cum ar fi produse de lenjerie intima si costumele de baie, etc.

In cazul in care s-a returnat un produs, iar Vouch.ro/Partenerul nu dispune de un produs corespunzator pentru inlocuire, acesta va oferi clientului contravaloarea produsului, in termen de cel mult 30 de zile de la returnare. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand dar nelimitandu-se la transportul si asigurarea produselor pe timpul transportului, achitate de Utilizator/Cumparator, nu se ramburseaza.

8. Accesul la ofertele de pe site-ul Vouch.ro
Accesul la ofertele de pe site-ul Vouch.ro este permis oricarui Utilizator si/sau Client care detine sau isi creeaza un Cont pe site-ul www.vouch.ro.
Vouch.ro isi rezerva dreptul de a limita accesul la serviciile sale si de a sterge Contul oricarui Utilizator si/sau Client, in cazul justificat in care considera accesul si existenta Contului ar putea prejudicia in vreun fel societatea.
Vouch.ro va publica pe site informatii despre produsele, serviciile si/sau promotiile sale respectiv ale oricarui alt tert cu care are incheiate contracte de parteneriat, conform definirii de la punctului 2.5.
Ofertele promovate pe site-ul vouch.ro, valabile intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.
Preturile produselor sau tarifele serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei si includ TVA.

9. Legaturi (link-uri) catre alte site-uri.Garantii
Vouch.ro nu face nicio declaratie cu privire la site-urile pe care le accesati, site-uri care nu apartin retelei de site-uri detinute de catre Autor. Stabilirea unei legaturi catre un site in afara retelei Autorului nu presupune ca Autorul este responsabil de veridicitatea informatiilor de pe acel site si/sau ca site-ul este fara virusi si/sau detine alte componente informatice cu caracter potential daunator.
Vouch.ro nu garanteaza ca site-ul, e-mailurile trimise sau serverele pe care este gazduit este/sunt fara virusi si/sau detine/detin alte componente informatice cu caracter potential daunator.

10. Notificari/Obligatii pentru utilizatori
10.1. Minorii in varsta de pana la 16 ani nu au dreptul sa foloseasca acest site.
Serviciile Vouch sunt destinate oricaror persoane fizice sau juridice in conditiile si limitele prezentate pe aceasta pagina (“Termeni si conditii”). Utilizarea site-ului se poate face doar de catre persoane fizice majore care au varsta legala de minimum 18 ani. Minorii cu varsta cuprinsa intre 16 si 18 ani neimpliniti, pot utiliza acest site DOAR daca au acordul parintilor sau al tutorelui legal si doar DACA acestia sunt de acord cu Termenii si conditiile Vouch.ro.

10.2. Ca utilizator, intelegeti si acceptati ca:
- trebuie să furnizaţi date adevărate, exacte şi complete despre dumneavoastră, in special cu privire la datele de facturare si datele de livrare;
- Vouch.ro nu datoreaza prestarea serviciilor si/sau produselor indicate in oferta iar orice reclamatie ulterioara trebuie adresata direct acestor parteneri, exceptie facnd ofertele care sunt prestate/comercializate direct de catre Vouch.ro. Aceasta informatie se gaseste la finalul fiecarei oferte pe site-ul Vouch.ro;
- denumirea comerciantului/partenerului,locatia si informatiile de contact ale acestuia, se gasesc in cuprinsul oricarei oferte afisate pe site;
- sunteti direct responsabil sa faceti propria evaluare a produselor si/sau serviciilor mentionate pe site;
- trebuie să menţineţi şi înnoiţi, atunci când este cazul, datele de înregistrare pentru a fi adevărate, exacte şi complete;
- prin inregistrarea si utilizarea site-ului Vouch.ro si a serviciilor oferite, acceptati si renuntati in mod irevocabil la toate pretentiile ce decurg din utilizarea voucherelor si exonerati Vouch.ro cat si filialele/afiliatii/partenerii/angajatii/agentii de la plata oricarei datorii care decurge din sau in legatura cu orice act sau greseala a unui Partener in legatura cu utilizarea unui voucher, a produselor si/sau a serviciilor oferite pe baza acestuia;

10.3. Ca utilizator, va este interzis sa faceti următoarele:
- să publicaţi materiale obscene, defăimătoare, de ameninţare sau răuvoitoare faţă de un alt utilizator, persoană fizică sau juridică, materiale ori informaţii interzise de prevederile legale în vigoare;
- să publicaţi o imagine sau o afirmaţie care contravine normelor legale în vigoare;
- să publicaţi materiale care conţin viruşi sau alte programe cu intenţia de a distruge acest sistem sau orice informaţie care este parte componentă a acestui sistem;
- să publicaţi materiale cu drept de autor, dacă nu sunteţi autorul sau dacă nu aveţi permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;

În caz de litigiu privind modul de interpretare si de derulare a contractului la distanta, instanţa competentă este cea de la domiciliul Vouch.ro.

11. Acord
Accesand formularul de inregistrare prin care va transmiteti datele dumneavoastre personale in vederea participarii la diverse actiuni (de informare, promotionale, publicitare, de divertisment etc) organizate de catre Vouch.ro declarati ca sunteti de acord cu urmatoarele:
1. ca datele personale solicitate sa fie colectate, stocate si prelucrate de catre Vouch.ro, inregistrata la ANSPDCP;
2. datele personale sa fie utilizate pe perioada nedeterminata, precum si in vederea unor contactari ulterioare;
3. sa primiti din partea Vouch.ro diverse materiale publicitare, de informare, propuneri si invitatii de participare la diverse activitati, precum si diverse obiecte, produse si/sau mostre de produse, serviciul de tip newsletter (primeste noutati prin email),mesaje text pe telefonul mobil, iar modalitatea de dezabonare este extrem de facila si prezenta la sfarsitul fiecarui email primit prin acest serviciu. Toate operatiunile sunt conforme cu legea 365/2002, cu modificarile aduse prin legea 121/2006.

12. Securitate
Ca Utilizator sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola, si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Vouch.ro cu contul si parola dumneavoastra.
In cazul in care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat printr-un mail la adresa contact@vouch.ro pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid o noua parola, sau o puteti modifica personal in sectiunea “Schimbare parola”.

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, samd, vor fi pedepsite conform legii.

Politica de confidenţialitate
1. Protecţia datelor cu caracter personal
Vouch.ro respecta si incearca sa protejeze dreptul la intimitate si viata privata a utilizatorilor site-ului sau. In acest sens, colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane fizice care viziteaza acest site este facuta in conformitate cu legea nr. 677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal. De aceea depunem intregul efort necesar pentru a ne asigura ca informatiile pe care dumneavoastra le introduceti in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile pe care dumneavoastra le aveti in vedere.
Aceasta politica defineste informatiile pe care Vouch.ro le poate colecta si modul in care aceste informatii pot fi procesate. Acest document va ofera si instructiuni in cazul in care nu doriti ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie colectate sau diseminate atunci cind vizitati site-ul Vouch.ro.

Datele pe care le prelucrăm sunt doar cele oferite de dumneavoastră. Eventualul refuz al dumneavoastră de a ne oferi datele solicitate determină imposibilitatea noastră de a vă oferi serviciile solicitate.

Informaţiile dumneavoastra personale înregistrate pe Vouch.ro (Nume, Prenume,Data nasterii, Varsta, Numarul de telefon, Adresa de mail, Sexul, Locatia, Poze, IBAN s.a.m.d.) sunt destinate utilizării de către site-ul Vouch.ro, nu sunt vandute, nu sunt oferite la schimb, nu sunt inchiriate şi sunt comunicate numai următorilor destinatari:
• parteneri contractuali;
• furnizori de servicii şi bunuri;
• societăţi bancare;

Aceste informatii sunt necesare pentru a avea posibilitatea de a vă livra produsele comandate sau pentru efectuarea unei plăti. Dacă doriţi ca datele dumneavoastră personale să fie scoase din baza de date, ne puteţi indica oricând acest lucru prin contactarea noastră.

Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:
1) e prevazut intr-o dispozitie legala;
2) protejeaza drepturile companiei Vouch.ro sau companiilor partenere;
3) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;
4) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;
5) aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii;
6) in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate Vouch.ro sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;
7) in cazul in care Vouch.ro fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie si baza de date e transferata noului operator;
8) in cazul in care Vouch.ro devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei.

In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site.

Este strict alegerea dumneavoastra daca informaţiile personale înregistrate in contul de utilizator sunt publice sau nu, prin selectarea butonului “da” sau “nu” in sectiunea “Contul meu”.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul la informare (art.12), dreptul de acces la date (art.13), dreptul de intervenţie asupra datelor (art.14), dreptul de opoziţie (art. 15) şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată prin formularul de contact sau prin poştă pe adresa societăţii noastre. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curand posibil. Eventuala înregistrare a dumneavoastră pe site-ul Vouch.ro presupune luarea la cunoştinţă a drepturilor mai sus menţionate şi acordul ca datele personale să fie folosite de către Vouch.ro în scopuri de marketing, publicitate şi pentru a vă putea livra comenziile efectuate pe Website.

Atunci cind ne trimiteti datele cu caracter personal, Vouch.ro le poate utiliza in urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:
a.) stocarea si procesarea acelor informatii care ne permit o intelegere mai profunda a nevoilor consumatorilor sau modul in care se poate imbunatati calitatea produselor sau serviciilor oferite;
b.) Vouch.ro (sau persoana juridica imputernicita de catre Vouch.ro sau un tert care actioneaza in numele Vouch.ro in cazul unor actiuni promotionale) poate utiliza informatia furnizata pentru a intra in contact cu dumneavoastra cu scopul de a raspunde unei solicitari a dumneavoastra sau ca sa va fie oferit un premiu pe care l-ati solicitat;
c.) Vouch.ro poate furniza unei terte parti informatii generale, dar nu individuale, despre vizitatorii sau utilizatorii site-ului (date statistice).

Vouch.ro poate, totusi, transmite informatii cu caracter personal colectate de la dvs. tertilor si nu este raspunzatoare pentru transmiterea datelor dvs. tertilor in urmatoarele cazuri:
- daca transmiterea s-a facut cu acordul dvs.;
- daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs.;
- daca date cu caracter personal care sunt furnizate in mod voluntar in sesiuni de discutii (chat), schimburi de mesaje electronice, forumuri de discutii, comentarii, sau altele asemenea ce se desfasoara pe acest site ar putea fi folosite de terti pentru a genera/transmite mesaje nesolicitate.
- in cazul in care informatia e necesara partenerilor Vouch.ro pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de Vouch.ro doar in masura in care este necesara asistenta lor.

2. Informaţii stocate automat de computerul dumneavoastră (Cookies)
În momentul accesării site-ului Vouch.ro, acesta poate stoca un volum de informaţie în computerul dumneavoastră. Această informaţie este în formă de "cookie" sau un fişier de date similar cu acesta şi reprezintă o facilitate cu ajutorul căreia Vouch.ro vă oferă o navigare mai uşoară.

Un cookie este o informatie pusa pe calculatorul unui utilizator care identifica informatii despre acel user. Sunt fişiere de dimensiuni reduse pe care browserul le plasează pe hard-diskul utilizatorului. Aceste cookies sunt folosite pentru a memora numele utilizatorilor, parolele şi preferinţele, pentru a monitoriza parcursuri pe site şi pentru a personaliza paginile în funcţie de vizitator. În structura fiecărui browser Internet există opţiunea de a şterge "cookies" de pe hard-drive, de a bloca primirea de "cookies" sau de a primi un mesaj în momentul în care un "cookie" este stocat în calculatorul dumneavoastră.
Partenerii Vouch.ro, precum Google, folosesc astfel de cookie-uri pentru filtrarea informatiei afisate, in functie de vizitele anterioare realizate pe Vouch.ro sau pe alte site-uri. Pentru mai multe informatii vizitati urmatorul link Politica reclamelor Google.

3. Feedback
Vouch.ro ofera posibilitatea utilizatorilor site-urilor sale de a trimite comentarii, intrebari si sugestii. Orice informatie care este trimisa prin intermediul formularelor de contact va fi folosita tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.

4. Publicitate
Vouch.ro difuzeaza anunturi grafice, care apar ca imagini, animatie sau video, anunturi text, care apar sub forma de link-uri text prin intermediul unei companii externe, ce permite afisarea reclamelor pe site. Aceste reclame ar putea folosi informatii (care nu includ numele, adresa, emailul sau numarul de telefon) despre vizitele utilizatorilor pe Vouch.ro si pe alte site-uri, pentru a oferi reclame despre promotii / locuri / bunuri si servicii din aria de interes a utilizatorilor.

5. Revizuirea Politicii de Confidenţialitate
Vouch.ro, poate, în orice moment şi fără notificare prealabilă, să revizuiască Politica de Confidenţialitate prin actualizarea ei. Sunteţi obligat să respectaţi oricare şi toate astfel de revizuiri şi de aceea va trebui să vizitaţi această pagină a Website-ului nostru în mod periodic pentru a lua la cunoştinţă notificările actualizate.

6. Legislatie
Termenii de utilizare se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca.